This Campaign has ended. No more donations can be made.

[BERJAYA] KAKI PALSU UNTUK UNCLE CHIN

———

PERHATIAN. KOS ASAL KAKI PALSU UNCLE CHIN DINAIKKAN SEHINGGA rm12,000 BAGI MENDAPATKAN SET KAKI PALSU YANG LEBIH PRAKTIKAL & SESUAI UNTUK MELAKUKAN KERJA-KERJA HARIAN

——–

Uncle Chin yang berasal daripada Ipoh, Perak telah kehilangan kaki kanan beliau akibat kemalangan pada 20 tahun yang lalu.

Baru-baru ini, Uncle Chin telah mendapat strok dan masih dalam pemulihan dari strok di rumah. Akibat strok yang dialami, otot di kaki kanan beliau telah mengecut dan mengakibat kaki palsu sedia ada sudah tidak muat dan tidak lagi sesuai digunakan. Urusan harian menjadi sukar dan meletihkan kerana kaki palsu sedia ada tidak sesuai digunakan.

Sebagai seorang abang, beliau terpaksa menggunakan kudrat yang ada bagi menyara adik beradik yang lain. Wang yang ada, digunakan bagi kehidupan seharian mereka. Uncle Chin terpaksa melupakan hasrat untuk mendapatkan kaki palsu yang baru kerana kurang berkemampuan kerana beliau tidak dapat bekerja.

Memandangkan kaki palsu sedia ada juga semakin uzur, kami berhasrat untuk menukar kaki palsu Uncle Chin agar dia dapat bekerja semula secepat mungkin bagi menyara hidup sendiri dan juga adik beradik beliau yang lain.

Marilah kita bersama-sama menghulurkan bantuan bagi meringankan beban Uncle Chin.

Enter custom donation amount

MYR

Donate

LATEST DONORS

YAP SHUEY LIN Donated MYR 500.00
graceteoh Donated MYR 50.00
Joyce Yap Donated MYR 30.00
Joanne Khoo Donated MYR 20.00
TEOH YI Donated MYR 10.00
SHARING IS CARING

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *