Blog

SELAMAT DATANG. SILA KEMUKAKAN PROJEK ANDA.

Hi Selamat Datang ke Kentangfund.com. Ini adalah platform yang saya sediakan untuk kita semua dalam usaha mempertingkatkan lagi satu arah bagi mereka yang perlu  mencari dana untuk sesuatu projek  yang memanfaatkan komuniti atau negara. Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan selamat datang kepada semua.  Ramai remaja atau NGO yang kerap buntu untuk mencari dana kerana ramai masih tak percaya dengan mereka dan munkin agak sukar mereka untuk mejalankan kegiatan yang baik . Kekecewaan atas kesukaran mendapatkan dana akan mematikan api volunteerism dalam hati mereka. Maka dengan wujud nya platform ini, saya berharap ia akan mempermudahkan orang ramai mengunakan nya dan dapat lah kita bersama sama untuk menderma kepada mana mana good cause atau projek kemanusiaan demi kita mempermudahkan yang perlu.

Create projek anda dalam kentangfund.com dan kami akan hubungi pihak Tuan/Puan untuk pengesahan dan kami akan upload projek Tuan/ Puan dalam kentangfund,com. Sebagai pemerhati dan pemantau projek, kami akan caj 8% dari jumlah berjaya di kumpul. Segala 8% tersebut akan di salurkan untuk  gaji dan maintenance platform dan sekiranya ada selebihnya ia akan di kembalikan melalui projek kemanusiaan yang sentiasa ada.

Kamu boleh create projek kamu dalam bahasa Malaysia atau bahasa English. Sila beri tempoh masa projek kamu untuk kami pantau. Untuk mereka yang ingin menderma , sila buat demikian dan kami akan juga terima bank in terus ke akaun Persatuan kami Persatuan Kepolisan Komuniti Malaysia Public Bank 3183270521. Sila hantar bukti derma anda ke 018 2683999. Watapps resit bank in kepada saya untuk di masukkan dalam meter pengiraan

Happy Volunteerism, saya mengucapkan tahniah kerana  anda seorang yang hebat dan jom, marilah kita bersama sama memberi yang terbaik kepada Malaysia.

 

Salam hormat

 

Uncle Kentang. 019 2316666, 012 2732148, 018 2683999.  email kuancops216@gmail.com

 

 

 

Post a comment