Some of the success stories

Kaki Baru Untuk Wak Leng

Wak Leng dari Sarawak telah mendapat kaki baru. Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua para penyumbang. Sumbangan kaki palsu untuk Wak Leng ini telah banyak mengubah kehidupan beliau. Mari kita sama-sama doakan agar urusan Wak Leng dipermudahkan.

Syukur. Mereka pulang dengan makanan. Semoga mereka tidur tak perlu lapar.

Syukur. Mereka pulang dengan makanan. Semoga mereka tidur tak perlu lapar.

Terima Kasih JKM dan Tzu Zhi.

Terima Kasih jkm dan tzu zhi. Saya di minta untuk hantar uncle ini untuk ke Pusat Penjagaaan OKu di SS3. Perkhidmatan Ambulan seperti kes ini amat di perlukan. Ia dapat meringankan beban dan kos untuk mereka yang tidak mampu dan sakit.

Persediaan beg sekolah untuk mereka tahun depan.

Persediaan beg sekolah untuk mereka tahun depan.

Kepada mereka yang susah, sakit dan terlantar. Satu lagi ambulan baru untuk anda.

Kepada mereka yang susah, sakit dan terlantar. Satu lagi ambulan baru untuk anda. Tambah 1 Ambulan baru untuk kamu orang. Saya tak dapat berkata apa. Saya hanya buat terbaik kerana saya faham keperitan kamu semua. Nak dapat AMBULAN bukan untuk bersiar siar di tepi pantai. Bukan untuk pergi shopping. Bukan untuk pergi berendut dan tengok wayang. Nak dapat ambulan ke Hospital kerana sakit. SAYA JANJI DAN SAYA TUNAIKAN. AMBULAN BARU untuk mereka yang terlantar. Marilah kita berdoa mengucap syukur kepada Tuhan kerana mendatangkan lagi sebuah ambulan kepada mereka yang susah dan terlantar. Moga saya dan kami dapat bantu lebih ramai orang lagi

Sedekah books for reading

Sedekah books for reading Thank you for donating books to us. Books are needed for needy children to read. Without knowledge, less financial able will lost out in reading. We shall encourage more PPR children to read more and be stronger in their languages and knowledge

Permudahkan Jenazah Agar Jenazah Kita Di Permudahkan.

Permudahkan Jenazah Agar Jenazah Kita Di Permudahkan. SUMBANGAN ANDA AMAT DI PERLUKAN AGAR JENAZAH ORANG SUSAH DAPAT DI PERMUDAHKAN. Van ini siapa juga boleh guna. Ia adalah untuk mana mana yang perlu. Kalau ada pertanyaan call 012 2732148, 019 2316666. Kalau perlu bantuan jenazah, call 018 2683999.